چگونه سیم کارت دستگاه کارتخوان را شارژ کنیم
چگونه سیم کارت دستگاه کارتخوان را شارژ کنیم ؟ سوال رایج بسیاری از دارندگان دستگاههای کارتخوان سیار بوده که در ادامه روشهای مختلف شارژ سیم کارت را بررسی خواهیم کرد. دستگاههای کارتخوان به دو دسته کلی سیم دار و بیسیم تقسیم شده که در مدل بیسم برای ارتباط گرفتن و انجام تراکنش به جای وصل شدن به خط ثابت به وسیله کابل LAN از سیم کارت استفاده شده است.
بسیاری از افراد با این سوال مواجه میشوند که چه میزان شارژ برای سیم کارتی که داخل دستگاه کارتخوان یا پوز سیار قرار میگیرد، لازم است؟ یکی از باورهای غلط در رابطه با سیم کارتهای داخل دستگاه کارتخوان میزان مصرف اینترنت آنها است. دستگاه کارتخوان همانند گوشی موبایل دیتا مصرف نکرده و لازم نیست تا برای آن بسته اینترنتی تهیه شود. تنها کافیست زمانی که داخل دستگاه قرار میگیرد با استفاده از هر روشی که در دسترستان است آن را 5.000 یا 10.000 تومان شارژ کنید. این مقدار شارژ برای تعداد تراکنشهای بالا، گاهاً تا 6 ماه یا بیشتر دوام خواهد داشت.
همچنین مطالعه کنید: چطور شارژ همراه اول را به دیگران انتقال دهیم؟
روشهای شارژ سیم کارت دستگاه کارتخوان
- اپلیکیشن:
یکی از روشهای شارژ سیم کارت دستگاه کارتخوان، استفاده از اپلیکیشن رسمی اپراتور یا سایر اپلیکیشنهای معتبر بانکی است. در این روش با وارد شدن به اپلیکیشن گزینههایی نظیرپرداخت قبوض، شارژ سیم کارت اعتباری، خرید اینترنت و ... وجود دارد. با انتخاب خرید شارژ، شماره سیم کارت مورد نظر را وارد کرده و با مشخص کردن مبلغ مورد نظر برای شارژ سیم کارت، بعد از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی و کامل شدن عملیات پرداخت، حساب مورد نظر در کمترین زمان شارژ خواهد شد.
- انتقال اعتبار:
انتقال اعتبار، روش دیگری که میتوان با استفاده از آن اقدام به شارژ سیم کارت دستگاه کارتخوان است. فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که سیم کارتی که اعتبار آن به سیم کارت داخل دستگاه کارتخوان انتقال داده میشود باید از یک اپراتور باشند، در غیر این صورت انتقال اعتبار صورت نخواهد گرفت.
سیم کارت دیگری که از طریق آن انتقال اعتبار به سیم کارت داخل دستگاه صورت میگیرد، میتواند اعتباری یا دائمی باشد. کد دستوری در صورتی که اعتباری باشد در برخی از اپراتورها با نوع دائمی فرق دارد. به عنوان مثال در صورتی که از سیم کارت اعتباری همراه اول به سیم کارت اعتباری داخل دستگاه اعتبار انتقال پیدا کند، کد دستوری؛ *142*10# و در صورتی که انتقال اعتبار از سیم کارت دائمی همراه اول به سیم کارت اعتباری داخل دستگاه باشد، باید از کد دستوری؛ *141*10# استفاده کرد.
- کد دستوری *1#:
در این روش فرقی نمی کند سیم کارت برای کدام اپراتور است. با استفاده از موبایل و شمارهگیری این کد دستوری *1# بدون نیاز به اینترنت منویی برای شما باز خواهد شد. با انتخاب گزینهی شارژ، منوی دیگری باز خواهد شد که سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل در آن نمایش داده میشود. با انتخاب اپراتور مورد نظرتان، نوع شارژ درخواستی مستقیم، فوق العاده و ... را انتخاب کنید، سپس مبلغ مورد نظر و بعد از آن شماره سیم کارت را وارد کنید. مراحل بعد مربوط به پرداخت با کارت بانکی است، که با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز و رمز پویا عملیات خرید اعتبار برای سیم کارت مورد نظر تکمیل خواهد شد.
همچنین بخوانید: چطور سیم کارت ایرانسل را شارژ کنیم؟
- سایت:
در صورتی که دسترسی به اینترنت داشته باشید یکی دیگر از راههایی که میتوان از طریق آن شارژ سیم کارت دستگاه کارتخوان را خریداری کنید، مراجعه به سایت رسمی اپراتور مورد نظرتان است. با وارد شدن به سایت اپراتور میتوانید از منو تعبیه شده در آن خرید شارژ را پیدا کرده و با انتخاب آن مرحله به مرحله فرایند خرید اعتبار برای سیم کارت داخل دستگاه کارتخوانتان را انجام دهید. این روش نیز احتیاج به اطلاعات کارت بانکی و رمز پویا دارد و بعد از کامل شدن عملیات پرداخت، شارژ سیم کارت انجام خواهد شد.
- دستگاه خود پرداز یا کارتخوان:
برای این روش لازم است تا سیم کارت را از دستگاه کارتخوان خارج کرده و داخل موبایل قرار دهید. با مراجعه به دستگاه خودپرداز یا از طریق دستگاه کارتخوان که در دسترستان باشد، میتوانید به راحتی شارژ خریداری کنید. با انتخاب خرید شارژ اپراتور مورد نظرتان از میان گزینههایی که وجود دارد میتوانید به صورت مستقیم یا با دریافت رسید حاوی رمز شارژ، اقدام به شارژ سیم کارت دستگاه کارتخوان خود کنید.
در صورتی که روش شارژ مستقیم را انتخاب کنید بعد از وارد کردن مبلغ مورد نظر، شماره سیم کارت را وارد کرده و شارژ انجام میشود. اما در صورتی که رسید حاوی کد را دریافت کردید با استفاده از کد دستوری مخصوص اپراتور خود و وارد کردن کد شارژ، و تایید و پاسخ از سوی اپراتور افزایش اعتبار خواهید داشت.
نظرات کاربران